تقویت مهارت رایتینگ زبان انگلیسی

سایت سرگرمی ، تفریحی و اوقات فراغت فان سنتر

تقویت مهارت رایتینگ زبان انگلیسی

۲۳ بازديد ۱ نظر


بسیاری از زبان آموزانی که آموزش را به تازگی شروع کرده اند، تمام تمرکز خود را بر روی گرامر و لغات انگلیسی می گذارند. این موضوع باعث می شود که مهارت مهمی که مهارت رایتینگ یا نوشتن نام دارد را به فراموشی بسپارند. اینکه بتوانید کلمات و جملات انگلیسی را به شیوه صحیح و درستی بنویسید حائز اهمیت است، این مهارت به شما کمک می کند تا بتوانید لغات، گرامر و دیکته انگلیسی خود را قوی تر کنید. با تقویت رایتینگ می توانید مهارت خواندن یا ریدینگ خود را هم قوی تر کنید چرا که خواندن و نوشتن دو موضوع کاملا مرتبط با هم هستند.

در این مطلب قصد داریم نکات مهم در رابطه با تقویت ریدینگ را ذکر و توضیح دهیم تا به واسطه آنها بتوانید مهارت نوشتاری خود در زبان انگلیسی را تقویت کنید. با ما همراه باشید.

اهمیت تقویت رایتینگ:

 

اینکه چقدر در انگلیسی توانایی دارید و دایره لغاتتان چقدر گسترده است، جدای از speaking به مهارت writing شما هم بستگی دارد. یعنی وقتی شروع به نوشتن می کنید، لغاتی که در متن به کار می برید و همچنین نحوه درست به کار بردن آن ها و نداشتن غلط املایی نشان دهنده سطح مهارت تان در زبان انگلیسی است. اگر نتوانید به درستی منظور خود را در یک جمله بیان کنید و به واسطه کلمات انگلیسی آنها را به مخاطب بگویید، این ضعف شما را در مهارت writing نشان می دهد.

تقویت رایتینگ از موضوعات با اهمیتی است که هر زبان آموز باید به آن توجه کند. تقویت مهارت رایتینگ باعث می شود تا کلمات و جملات انگلیسی را به درستی در کنار هم و بدون غلط املایی به کار برید و بتوانید به بهترین شکل منظور، قصد و نیتی که دارید را در قالب متن به مخاطبان بفهمانید. تقویت این مهارت باعث می شود تا همانطور که اشاره کردیم، مهارت های دیگر شما نظیر مهارت Reading نیز قوی تر شود.

اهمیت تقویت رایتینگ زمانی مشخص می شود که قصد شرکت در آزمون آیلتس را داشته باشید. بیشتر شرکت کنندگان آزمون آیلتس دغدغه مهارت رایتینگ را دارند تا بتوانند به واسطه آن نمره بالایی کسب کنند. اکنون ما در وب سایت ایران اروپا روش ها و نکاتی را با شما در میان می گذاریم تا به واسطه آنها بتوانید به تقویت رایتینگ خود پرداخته و علاوه بر این خود را برای آزمون های بین المللی نظیر آیلتس و تافل نیز آماده تر کنید.


  • تقویت مهارت رایتینگ:

اگر قصد افزایش مهارت رایتینگ را دارید پس سعی کنید مهارت reading یا همان خواندن خود را قوی تر کنید. کسانی که در مهارت reading عملکرد خوبی دارند به مرور عملکردشان در مهارت نوشتن هم بهتر و بهتر می شود. به واسطه خواندن شما شکل نوشتاری صحیح کلمات، نحوه قرار دادنشان در جملات، نحوه جمله سازی مناسب و … را یاد می گیرید و به این شیوه مهارت رایتینگ و نوشتن تان قوی تر از قبل می شود.

 

جمله ای معروف در مورد این موضوع وجود دارد که می گوید بزرگترین نویسندگان بزرگترین خوانندگان هستند. این جمله اهمیت مهارت ریدینگ در تقویت رایتینگ را مشخص می کند. به واسطه خواندن با لغات و جملات انگلیسی آشنایی بیشتری پیدا می کنید و به این شیوه قدرت بیشتری در مهارت نوشتن به دست می آورید.

  • نوشتن اتفاقات روزمره

به صورت روزانه اتفاقاتی که برایتان رخ می دهد را در قالب جملات انگلیسی بنویسید. مثلا از همان ابتدای صبح که بیدار شدید تا وقتی که شب شد و قرار بود که بخوابید، تمام اتفاقاتی که در این بین برایتان افتاد را بنویسید. این یک تمرین ساده اما فوق العاده کاربردی برای تقویت مهارت رایتینگ است.

ممکن است از نوشتن اتفاقات روزانه خود اجتناب کرده و این کار را دوست نداشته باشید. اشکالی ندارد، به جای آن می توانید از افکاری که در طی روز آنها را مرور کردید بنویسید، یا اهدافی که در طی روز قرار است آنها را دنبال کنید بنویسید، یا اتفاقاتی که دوست دارید رخ بدهد را بنویسید و یا به طور کل هر کاری که باعث می شود حس بهتری پیدا کرده و علاوه بر آن به تقویت رایتینگ بپردازید را انجام دهید.

نوشتن روزانه، یک تمرین فوق العاده کاربردی است چرا که شما هر روز با رایتینگ رو به رو هستید و قرار است جملات جدیدی را خلق کنید، به همین خاطر مهارت تان بیش از پیش قوی تر می شود.

  • نوشتن انشاء

بعد از یادگرفتن تعدادی لغت موضوعی را انتخاب کنید و سعی کنید ایده ها، باورها، افکار و عقایدی که در مورد آن دارید را روی کاغذ به صورت انگلیسی بنویسید. مهم موضوع نیست، مهم به کار بردن کلمات جدید در هر انشاء است. هر بار که موضوع جدیدی برای انشاء انتخاب می کنید، سعی کنید کلمات جدیدی را در آن به کار ببرید و از به کار بردن کلمات تکراری بپرهیزید.

این کار را آنقدر تکرار کنید تا بالاخره موجب تقویت زبان انگلیسی و مهارت رایتینگ شما شده و باعث شود قوی تر عمل کنید. وقتی لغات جدیدی یاد می گیرید، باید در جاهای مختلف آنها را به کار ببرید در غیر اینصورت شاید خیلی زود فراموش شان کنید. یکی از بهترین روش ها برای به یاد سپردن لغات همین انشا نوشتن است. به واسطه انشا شما این لغات را در یک متن و جمله به کار می برید و با آن به صورت نوشتاری شروع به خلق اتفاقات جدید می کنید. اینگونه این لغات تا مدت زیادی در ذهن شما می مانند و در صورت تکرار، همیشگی خواهند شد.

  • افزایش دایره لغات انگلیسی

هر چه لغت بیشتری یاد بگیرید در نوشتن عملکرد بهتری خواهید داشت. فرض کنید می خواهید عقاید خود را در مورد یک موضوع مطرح کنید. در این بین شروع به نوشتن می کنید اما حین نوشتن هر چه برای بیان یک موضوع به دنبال کلمه ای مناسب می گردید آن را پیدا نمی کنید. اگر دایره لغات تان را افزایش دهید، لغات مختلف را در ذهن ردیف کرده و بهترین و مناسب ترین لغتی که بیان کننده منظورتان است را انتخاب خواهید کرد.

یکی از بهترین روش های تقویت رایتینگ همین افزایش دایره لغات است، پس سعی کنید هر روز لغات جدیدی یاد بگیرید و به واسطه ترفندهای قبل مثل نوشتن انشاء، آنها را در قالب متن هم به کار ببرید تا اینگونه روز به روز هم دایره واژگان تان قوی تر شود و هم به تقویت مهارت رایتینگ خود بپردازید.

  • نوشتن متن انگلیسی با جزئیات

وقتی می خواهید موضوعی را در متنی توضیح دهید، به ذکر جزئیات بپردازید. از کلی گویی بپرهیزید و سعی کنید تا می توانید جزئیات را به کار ببرید تا مجبور به خلق متن ها و جملات جدید شوید. نوشتن جزئیات منجر به این می شود تا لغات بیشتری را به قلم آورده و مهارت رایتینگ تان را قوی تر از قبل کنید.

 

مثلا فرض کنید می خواهید در مورد یک پیاده روی ساده صبحگاهی بنویسید. سعی کنید در متن اتفاقاتی که افتاد، هوا، احساس تان در آن لحظه و هر چه که فکر می کنید به آن پیاده روی مربوط است را به قلم آورید تا اینگونه در رایتینگ قوی تر شوید.

۶ نکته برای فرمت و طراحی رزومه انگلیسی

۱-رزومه خود را مانند یک آگهی بنویسید

رزومه شما در واقع یک آگهی از خودتان است. بنابراین شما باید در نگارش آن مانند یک آگهی عمل کنید. به راهکار شماره یک این مقاله مراجعه کنید و قسمت بالایی رزومه خود به دستاوردهای قابل توجه خود اختصاص دهید.

برای برجسته سازی دستاوردها و کلمات کلیدی، آنها را بولد کنید. هدف شما برجسته کردن مواردی است که کارفرما می‌خواهد در مورد شما بداند حتی بدون اینکه زمان زیادی صرف مطالعه رزومه شما کند.

۲- از فونت‌های متفاوت و منطقی استفاده کنید

از یک فونت متفاوت اما رسمی و خوانا استفاده کنید. امروزه فونت‌های Times New Roman و Arial بسیار رایج هستند (ویژه متن‌های انگلیسی)، بنابراین سعی کنید از سایر فونت‌های رسمی مانند Calibri ، Cambria ، Helvetica و Verdana استفاده کنید.

قالب رزومه انگلیسی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.